АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську педагогам представили резолюції Патріаршого Собору

П'ятниця, 16 жовтня 2015, 16:18
16 жовтня в Івано-Франківській духовній семінарії імені священномученика Йосафата відбувся семінар для педагогів з виховної роботи Галицького району, - повідомляє прес-служба Івано-Франківської архиєпархії з посиланням на інформаційний центр ІФДС.

Після прибуття учасників семінару ректор ІФДС митр. прот. Олег Каськів провів екскурсію cемінарією та навчальним корпусом Івано-Франківської архиєпархії, а також представив делегації педагогів архиєпархіальну бібліотеку, зокрема частину іменної бібліотеки митрополита Андрея Шептицького.

Після оглядової екскурсії відбулося представлення напрацювань Патріаршого Собору УГКЦ та мультимедійна презентація праці семінарійного Братства свщмч. Йосафата.

На завершення семінару владика Йосафат (Мощич), Єпископ-помічник Івано-Франківський,  благословив всіх присутніх мощами св. свщмч. Йосафата та побажав ревної праці для втілення в життя резолюцій Собору для оживлення парафіяльних спільнот.

www.ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next