АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську презентували практичний посібник для аніматорів християнських таборів

Середа, 30 жовтня 2019, 11:00
28 жовтня в Івано-Франківській духовній семінарії імені святого священномученика Йосафата відбулася презентація практичного посібника для проведення таборів «Як можемо любити Того, Кого не знаємо?».

Одним із авторів-упорядників книжки є студент першого курсу магістратури Івано-Франківської академії Івана Золотоустого Василь Кінах.

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор семінарії отець Роман Микієвич, який підкреслив важливість видання цього збірника для проведення безперервної катехизації.

Василь Кінах поділився досвідом організації та проведення таборів «Веселі канікули з Богом» і надав корисні поради, як креативно і активно катехизувати в теперішніх умовах. Присутнім продемонстрували відеоролики про напрацювання і реалізацію задумів аніматорів під час роботи з дітьми. Автор зазначив, що в процесі спілкування потрібно вчитися відчувати, чого хоче дитина, щоб їй було корисно, весело, цікаво, а головне – усе це з Богом. 

На завершення проректор з наукової роботи академії Олег Білоус подякував авторам за новий посібник та наголосив на необхідності поєднувати теоретичні знання із практикою.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next