АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську розпочинається традиційний Тиждень сім’ї

Понеділок, 11 травня 2020, 11:51
Сьогодні в Івано-Франківську розпочинається Тиждень сім’ї, який триватиме до 17 травня. Захід організовує Комісія у справах родини Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ. Він є традиційним та очікуваним, однак цього року, у зв’язку з карантинними обмеженнями, відбуватиметься в режимі онлайн.

Гасло цьогорічної події - «Святість сім’ї». За словами організаторів, вони мають низку запитань, на які протягом тижня спільно хочуть знайти відповіді: чи є можливим у сім’ї бути святим? чи можливо сім’ї бути святою? чи маємо приклади святих сімей? які інструменти маємо вживати, щоб бути святими? для чого бути святими самим та святим подружжям? 

У рамках Тижня сім’ї кожен вірянин щодня зможе брати участь у Божественній Літургії, яка служитиметься в архикатедральному і митрополичому соборі Воскресіння Христового. Початок о 08:00. Опісля одразу буде Молебень до Пресвятої Богородиці та повчальна наука.

Окремо слід виділити події 15 травня, адже це – Міжнародний день сім’ї. Тому в цей день, окрім ранкової програми, о 18:00 відбудеться молитва вервиці за подружжя та родини, яку проведуть самі сімейні пари.

Для того, щоби взяти участь у Тижні сім’ї, слід підписатися на YouTube-канал або Fасевook-сторінку собору.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next