АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську стартує акція «Перший портфелик»

Вівторок, 06 серпня 2019, 12:54
У середу, 7 серпня 2019 року, «Карітас–Івано-Франківськ» організовує пресконференцію з нагоди старту щорічної благодійної акції «Перший портфелик».

Благодійна акція триватиме місяць. За цей час «Карітас–Івано-Франківськ» планує зібрати кошти для придбання портфелів першокласникам, які будуть повністю укомплектовані всім необхідним шкільним приладдям. Допомогу отримають діти із сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах: діти-сироти, діти з малозабезпечених і багатодітних сімей, діти учасників АТО та загиблих воїнів, діти внутрішньо переміщених осіб.

Долучитися до акції можна також самостійно придбавши портфелики та канцтовари.

«Карітас–Івано-Франківськ» уже 16-й рік поспіль допомагає зібрати до школи дітей. Новенькі ранці, зошити, ручки, олівці, фарби, пластилін та інше шкільне приладдя – те, що потрібно дітям, щоби відчути радість першого дня у школі.

На пресконференції адміністрація Карітасу оголосить умови акції та критерії отримувачів допомоги, а також повідомить про результати благодійних пожертв першого тижня акції.

Благодійна акція «Перший портфелик-2019» триває з 1 по 29 серпня 2019 року.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next