АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську видали ексклюзивний посібник з партикулярного права УГКЦ

Понеділок, 27 серпня 2018, 13:15
Днями вийшов у світ навчальний посібник «Партикулярне право УГКЦ: джерела, історія, кодифікація». Автором монографії є митр. прот. д-р Олег Каськів, cинкел у справах духовенства та священичих родин Івано-Франківської архиєпархії. Видавництво Івано-Франківської митрополії «Нова Зоря».

У навчальному посібнику розглянуто процес розвитку церковного права Київської Церкви від Хрещення Русі-України 988 року до наших днів. Автор досліджує різні етапи розвитку партикулярного права та має на меті привернути належну увагу до українського церковного законодавства. Особливо звертається увага на джерела, історію розвитку партикулярного права та його кодифікацію.

«Цей навчальний посібник допоможе краще пізнати, як творилося право Київської Церкви», – розповідає о. Олег Каськів.

Презентація книжки відбудеться 10 вересня в семінарійній каплиці Священномученика Йосафата, м. Івано-Франківськ, вул. Василіянок, 64. Початок о 14:20.

 

Прес-служба Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next