АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську вперше відбувся турнір з настільного тенісу

Понеділок, 31 жовтня 2016, 11:29
28 жовтня у коледжі фізичного виховання Івано-Франківська відбувся турнір з настільного тенісу Івано-Франківської архиєпархії, присвячений сторіччю з дня народження владики Софрона Дмитерка та Року Божого милосердя. Благословити учасників змагань завітав владика Йосафат (Мощич), Єпископ-помічник Івано-Франківський.

Турнір пройшов завдяки співпраці відділу спорту архиєпархії та обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», зокрема п. Святослава Бойка.

Змагання відбулися між мирянами деканатів у двох вікових категоріях: молодші, віком до 18 років; та старші, віком від 18 років. У ході турніру перше місце здобули Тисменицький деканат, друге місце – Калуський деканат, третє місце – Рожнятівський деканат. Учасники-переможці були нагороджені грамотами та медалями.

Повідомив о. Микола Крушец,
керівник відділу спорту Івано-Франківської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next