АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську в'язні отримали подарунки від святого Миколая

Понеділок, 21 грудня 2020, 10:09
Установа виконання покарань №12 м. Івано-Франківська перебуває під особливою опікою святого Миколая - тут розташовані дві молитовні каплиці, освячені на його честь.

У п’ятницю, 18 грудня, Івано-Франківську УВП №12 відвідали в’язничні капелани о. Арсен Панчак та о. Василь Сливоцький, які разом із волонтерами передали для засуджених подарунки  від св. Миколая.

Найбільш необхідні засоби гігієни для в’язнів допомогли зібрати працівники благодійного фонду «Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ», яким керує о. Володимир Чорній. Окрім того, за сприяння парафій м. Івано-Франківська: Царя Христа, зокрема ігумена монастиря отців василіан о. Артемія Новіцького та адміністратора парафії Зіслання Святого Духа о. Михайла Віхотя, для осіб, що перебувають під вартою, були передані засоби особистої гігієни та солодощі. Подарунки для в’язнів підготували також представники громадсько-християнського руху «Клич».

Організатори акції висловлюють щиру подяку всім добродіям за матеріальну допомогу  та  жертовну працю: «Нехай Господь щедро благословить усіх доброчинців!»

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next