АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську відбулася чергова зустріч християнських аніматорів

Вівторок, 19 грудня 2017, 09:58
З благословення Архиєпископа і Митрополита Володимира в Івано-Франківську, у приміщенні Католицької школи-гімназії імені святого Василія Великого, 16 грудня 2017 року відбулася третя зустріч школи християнського аніматора.

Слухачі школи традиційно розпочали день з Божественної Літургії, яку очолив ректор Івано-Франківської духовної семінарії імені священномученика Йосафата протоієрей Олесь Будзяк.

Під час своєї проповіді отець Олесь подякував учасникам за присутність і додав: «Дорогі аніматори, ми є тут не тому, що самі так захотіли, а тому що Бог нас покликав. Пам`ятаймо, що працюємо для Бога та ближніх, Він є джерелом наших сил та натхнення. Завдання християнина − бути святим, а святим є той, хто рівняється на Господа».

Опісля Літургії відбувся перший тренінг за темою «Англомовні табори та їх специфіка», який провела Анастасія Дорошенко. Наступним спікером був о. Софрон Зелінський, котрий розповів про матеріальну та духовну складові табору.

Також школу відвідали провідна актриса Івано-Франківського обласного музично-драматичного театру імені Івана Франка Тетяна Гірник, а також співачка та заслужена актриса України Галина Баранкевич

Гості поділилися з учасниками своїм творчим досвідом і розповіли багато цікавих речей. Далі була практична частина, під час якої учасники проявили свої акторські здібності. А взагалі, як зізналися присутні на зустрічі аніматори, день вони провели весело та креативно, а головне з Богом.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next