АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську відбулася формаційна зустріч для мирян

Понеділок, 28 листопада 2016, 11:58
26 листопада в Івано-Франківській семінарії відбулася формаційна зустріч "Роль мирян, мирянських спільнот у служінні в парафії згідно з програмою "Жива парафія - місце зустрічі з живим Христом". Почесним учасником цього зібрання став владика Йосафат (Мощич).

Така зустріч була вже третьою в Івано-Франківській архиєпархії. Її учасниками стали отці-протопресвітери, священики, відповідальні за мирянські рухи в протопресвітеріатах, а ще численні практикуючі миряни, активні учасники релігійних спільнот. Метою такого заходу стало ділення досвідом між парафіями, деканатами, спільнотами. Учасники мали нагоду поспілкуватися, познайомитися, поцікавитися життям інших парафій.

На початку зустрічі всі разом помолилися Молебень до свщмч Йосафата, який відслужив із численним духовенством владика Йосафат. Молитву своїм співом супроводжували брати-семінаристи. Пізніше була робота в групах, ділення досвідом, лекції для учасників, а також невеликий фуршет у семінарійному рефектарі.

Усі працювали в дусі любові й ділення дарами, на чому наголосив єпископ у своїй проповіді.

ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next