АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську відбулася зустріч військових капеланів із ректоратом духовної семінарії

Середа, 08 вересня 2021, 12:54
6 вересня в Івано-Франківській духовній семінарії відбулася зустріч військових капеланів м. Івано-Франківськ із ректоратом духовної семінарії імені священномученика Йосафата.

Зустріч розпочалася з молитви, яку очолив ректор семінарії – прот. Олексій Данилюк. У своєму зверненні отець-ректор звернув увагу присутніх на значний внесок, який щодня роблять учасники Центру душпастирювання силових структур у своїй праці із військовослужбовцями нашого міста.

Опісля голова центру, брат Петро Євчук, презентував план роботи ЦДСС на перший семестр 2021 року.

Цього року в плани ЦДСС, окрім катехизації, входить проведення різних спортивних змагань між семінаристами та військовослужбовцями. 

На цій зустрічі були присутні військові капелани міста, а саме: о. Віталій Кузьмин, о. Володимир Гринишин та о. Роман Кострабій, які окреслили своє бачення діяльності ЦДСС, що має допомогти тісніше співпрацювати управі центру із місцевими капеланами.

ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next