АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську відбулося засідання Товариства українських каноністів УГКЦ

Середа, 28 грудня 2016, 14:42
У середу, 28 грудня, у приміщенні Івано-Франківського архиєпархіального управління відбулося засідання Товариства українських каноністів УГКЦ.

На початку зборів представників усіх архиєпархій, єпархій та екзархатів України привітав владика Володимир (Війтишин), Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський. Митрополит подякував Товариству за роботу та поблагословив на добре проведення зустрічі. Вітальну промову також виголосив голова Товариства о. д-р Андрій Танасійчук.

Згідно з програмою засідання першим доповідь мав о. Віктор Квасній, ЧСВВ. Священик розповів про розвиток правил Василіанського чину, позаяк у 2017 р. виповняється 400 років з моменту реформи цього Чину. Про актуальну працю членів Товариства доповів о. д-р Олег Хортик. За його словами, триває робота над вдосконаленням партикулярного права УГКЦ.

Завершилося засідання оглядом нового номера журналу «Український канонічний вісник». Після цього відбулося обговорення пропозицій, прохань і зауваг щодо діяльності Товариства.

ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next