АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську відкрили дитячу виставку, присвячену «Живій парафії»

Середа, 19 серпня 2015, 15:08
Уже через тиждень Івано-Франківськ стане центром життя Української Греко-Католицької Церкви, адже, починаючи з 24 серпня, делегати з 57 країн світу з'їжджатимуться до нашого міста. У зв’язку з цим містяни, а головно Секретаріат Патріаршого Собору, перебувають в активній підготовці до цієї грандіозної події.

У вівторок, 18 серпня, зусиллями с. Юліани Дзюбатої, СМ, до педагогічного інституту Прикарпатського університету, у приміщенні якого проводитимуться групові засідання, розмістили виставку дитячих робіт на тему «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом».

Гості з усього світу зможуть оглянути більше як півсотні цікавих експонатів, які передають почуття від зустрічі з Христом у своїх парафіях з боку наймолодших членів нашої Церкви.

Знаємо, що людина є найщирішою у дитячому віці, а тому ці роботи свідчать, що їхні юні автори справді живуть і виховуються Словом Божим. Віримо, що наші гості, оглядаючи виставку, отримають не тільки приємні враження, а й на мить зможуть поринути у своє дитинство, бо ж Христос сказав: «Якщо не станете як діти, не ввійдете до Царства Небесного».

Прес-служба Івано-Франківської архиєпархії

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next