АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську зустрічалися церковні економи з цілої України

П'ятниця, 20 квітня 2018, 20:58
20 квітня в Івано-Франківську відбулася зустріч економів з усіх єпархій та екзархатів УГКЦ, які знаходяться в Україні. Збори проходили в конференц-залі Івано-Франківського архиєпархіального управління.

Особливістю цієї зустрічі став приїзд представників БФ «Реновабіс» з Німеччини – п. Йоахіма Зауера, п. Ренати Зінк та п. Мартіна Бушермьолле, які з робочою поїздкою перебувають в Україні.

На початку зустрічі з вітальним словом до присутніх звернувся Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський Володимир (Війтишин). Владика подякував присутнім за їхню працю та побажав ще більшої наснаги та ревності у виконанні їхнього служіння.

Опісля розпочалось обговорення питань, передбачених порядком денним. Зокрема, кожен мав нагоду поділитися своїм досвідом праці та проблемами-труднощами, які могли траплятися в їхній діяльності.

Після спільної трапези керівники економічних відділів структур УГКЦ мали можливість провести особисті робочі зустрічі із поважними гостями з Німеччини.

Прес-служба Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next