АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбулося засідання Вченої ради

Четвер, 31 січня 2019, 15:10
30 січня під головуванням проректора з наукової роботи Олега Білоуса відбулося засідання Вченої ради Івано-Франківської академії Івана Золотоустого.

На порядку денному мова йшла, зокрема, про затвердження правил прийому до ВНЗ, про створення наукових підрозділів, про підготовку ліцензійних та акредитаційних справ, про затвердження положення про бібліотеку,  про зміни у складі редакційної колегії наукового вісника Івано-Франківської академії Івана Золотоустого УГКЦ «Добрий Пастир», організацію студентської наукової роботи,  розробку навчально-методичних комплексів з навчальних дисциплін тощо.

Під час засідання члени Вченої ради заслухали доповіді щодо зазначених питань, обмінялися думками, висловили свої пропозиції та прийняли ухвали щодо кожного питання.

Серед іншого, затвердили «Правила прийому у ПЗВО «Івано-Франківська академія Івана Золотоустого», створили три наукові підрозділи, зокрема, «Науково-дослідний інститут історії Церкви» (директор Олег Єгрешій), «Науково-дослідний інститут канонічного права» (директор о. Олександр Левицький), «Науково-дослідний інститут капеланства і родини» (директор о. Руслан П’яста); очолювати колегію наукового вісника «Добрий Пастир» призначили доцента кафедри богослов’я, кандидата наук з богослов’я Архиєпископа і Митрополита Володимира Війтишина; відповідальним за організацію наукової роботи студентів, аспірантів і молодих вчених призначили викладача кафедри богослов’я Василя Тучапця; затверджено також графік і порядок роботи бібліотеки.

Члени Вченої ради обговорили й інші поточні робочі питання діяльності Академії, щодо яких прийняли відповідні рішення і визначили відповідальних осіб за їх виконання.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next