АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківській архиєпархії відзначили 80-ту річницю від дня заснування УМХ

Вівторок, 15 жовтня 2013, 15:59
Святкування 80-річного ювілею від дня заснування молодіжної громадської організації УМХ (Українська молодь - Христові) митрополитом Андреєм Шептицьким відбулася в с. Липівка Тисменицького деканату, що на Івано-Франківщині, - повідомив для прес-служби бр. Микола Мудрик.

Урочистості розпочалися Божественною Літургією, яку очолив протосинкел Івано-Франківської архиєпархії о. д-р. Олег Каськів у співслужінні з духівниками осередків УМХ. Святу Літургію супроводжував своїм співом хор семінаристів Івано-Франківської духовної семінарії.

Опісля відбулась урочиста академія, яка мала на меті ознайомити всіх з історією та початком становлення УМХ. На завершення ювілейної зустрічі духівник організації о. М. Крушец та парох с. Липівка о. В. Фіголь вручили пам’ятні листівки з нагоди святкування 80-ї річниці УМХ.

Прес-служба Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next