АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківській духовній семінарії призначений новий ректор

П'ятниця, 21 червня 2019, 12:26
20 червня 2019 року архиєпископ і митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин покликав до обов’язків ректора Івано-Франківської духовної семінарії св. свщмч. Йосафата прот. Романа Микієвича.

Зокрема в декреті про призначення йдеться: «З огляду на вакантність уряду ректора Івано-Франківської духовної семінарії ми, владою нам даною, відповідно до припису канону 338, §1 Кодексу канонів Східних Церков, іменуємо Тебе, всесвітліший отче Романе, ректором Івано-Франківської духовної семінарії, терміном на 3 роки».

Отець Роман Микієвич був довголітнім викладачем філософських дисциплін в Теологічній академії та є парохом храму Святого архистратига Михаїла, що в м. Тисмениці. Навчання здобував у Папському Урбаніанському університеті в Римі. Має науковий ступінь ліцензіат філософії.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next