АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківській митрополії розпочав роботу архиєпархіальний медіа-центр

Середа, 22 травня 2019, 12:43
21 травня 2019 року в Івано-Франківському архиєпархіальному управлінні відбулася зустріч представників засобів масової інформації Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ, яку очолив Митрополит Володимир Війтишин.

Розпочались збори молитвою та вступним словом архиєрея. Владика Володимир наголосив на важливості подання правдивої інформації. Також звернув увагу на місію та значення медіа в сьогоденні, чим заохотив до щоденної ревної праці.

У зустрічі також взяли участь судовий вікарій Івано-Франківської архиєпархії прот. Степан Балагура  та віце-економ Івано-Франківської архиєпархії о. Віталій Максимів. 

Згодом владика Володимир повідомив присутніх про нещодавно виданий декрет, у якому, беручи до уваги розвиток підрозділів Департаменту суспільної комунікації (медіа-центру), було призначено керівником цього департаменту о. Івана Стефурака. Священик Іван Стефурак закінчив факультет і захистив кандидатську дисертацію із суспільних комунікацій і журналістики при Папському салезіанському університеті. Обіймав посади головного редактора християнського часопису українців в Італії «До Світла» та  газети «Нова Зоря» в Івано-Франківську.

Відтепер комунікація працівників медіа-центру відбуватиметься на щотижневих планових зустрічах департаменту. На завершення засідання учасники обговорили актуальні питання, що стосуються покращення ефективності роботи кожного з відділів та подали свої пропозиції для вирішення проблематики цих питань.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next