АКТУАЛЬНО

Вандали обстріляли храм УГКЦ в Черкасах

Вівторок, 31 травня 2016, 12:15
У ніч із 29 на 30 травня 2016 року вандали обстріляли всі вікна нового храму парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ в м. Черкаси.

Як повідомив о. Юліан Шеремета, парох місцевої громади УГКЦ, сьогодні зранку перед служінням Божественної Літургії він зауважив, що у вікнах храму з'явилися дивні отвори. Придивившись, священик зрозумів, що вони спричинені пострілами з пневматичної зброї. Одразу ж після Богослужіння він повідомив правоохоронні органи, які після прибуття оглянули місце та намагалися визначити рід зброї, з якої було скоєно вандалізм.

Священик зазначив, що це прикра ситуація, адже храм щойно було посвячено: «Наші вірні доклали багато зусиль, щоб його спорудити, а тут хтось за одну мить пошкодив усі нові та дорогі вікна».

Проте священик і вірні не занепадають духом і сподіваються, що з Божою допомогою і завдяки добрим людям зможуть відновити завдану шкоду.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next