АКТУАЛЬНО

«Ваша місія є важлива», – Митрополит Володимир (Війтишин) до деканальних прес-секретарів

П'ятниця, 09 лютого 2018, 11:32
8 лютого в конференц-залі Івано-Франківського архиєпархіального управління відбулася зустріч Митрополита Володимира (Війтишина) з деканальними прес-секретарями архиєпархії.

У своєму зверненні владика Володимир подякував отцям за їхнє довголітнє ревне служіння.

«Ваша місія для Церкви є надзвичайно важливою, адже маємо нагоду завдяки вашій праці бачити життя в найвіддаленіших парафіях нашої архиєпархії», - зазначив Митрополит.

Після виступу владики до присутніх звернувся синкел у справах духовенства та священичих родин митр. прот. Олег Каськів. Він представив статистичну анкету душпастирського стану УГКЦ за 2017 рік. Перед прес-секретарями виступив також заступник головного редактора архиєпархіального часопису «Нова Зоря» о. Іван Стефурак, який закликав всіх присутніх сприяти розвитку цієї газети. Для цього отець заохотив активно подавати медіа-релізи до часопису.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next