АКТУАЛЬНО

«Ваше свідчення – важливе, бо воно не на словах», - священик до учасників АТО

Четвер, 20 листопада 2014, 21:24
Працівники Тернопільського відділення ДАІ, які нещодавно повернулися із зони АТО, сьогодні, 20 листопада, вдруге відвідали управління Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.

Учасники військових дій зустрілися з о. Віталієм Козаком, щоб подякувати за постійну молитовну підтримку та отримати благословення.

«Ваше свідчення – важливе, бо воно не на словах і пов’язане з конкретним ділом – вашим перебуванням у тих небезпечних місцях, як несуть загрозу життю, - зазначив о. Віталій Козак, декан Тернопільський. - Очевидно, що це все робиться не просто так, а заради вищої цілі - заради миру, заради спокою, благополуччя наших родин, майбутнього нашої держави, а найголовніше – заради майбутнього наших дітей».

Священик передав вітання від митрополита Василя (Семенюка), запевнив, що всі люди моляться за них та цінують їхній подвиг, кожному вручив пам’ятні грамоти, вервиці та аудіодиски з духовними роздумами.

Прес-служба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next