АКТУАЛЬНО

Василіанські аніматори видали посібник з організації християнських таборів

Понеділок, 19 лютого 2018, 12:46
Спільнота василіанських аніматорів при храмі Христа Царя м. Івано-Франківська видала книгу про проведення та організацію таборів «Веселі канікули з Богом» під назвою «З василіянами крізь століття», присвячена 400-літтю Василіанського чину.

«Шлях написання книжки був довгим і важким, проте ми щиро хотіли та докладали всіх зусиль, щоб наша книжечка побачила світ», - кажуть творці видання. До авторського колективу ввійшли: о. Амвросій Козак ЧСВВ; бр. Матей Кравчишин ЧСВВ; Софія Герега; Христина Радик та вся команда василіанських аніматорів Івано-Франківська.

У виданні висвітлена програма табору на 7 днів. Подано розпорядки днів, захоплюючі катехизації, сценки, пісні, ігри, банси, квести, описані в загадковій формі та багато іншої цікавої інформації. Також окремо в додатку книжки є бланки для реєстрації та запису дітей на табір, обов’язки аніматорів, бланки харчування дітей, план «Веселих канікул», шаблони для квестів тощо.

Незважаючи на те, що ця книжка присвячена ювілею Василіанського чину, подані в ній матеріали будуть цікавими для кожного, хто працює з дітьми та молоддю не лише в парафіях отців василіан, а й в усій УГКЦ.

Для співпраці та замовлення книжки звертайтеся до адміністрації Спільноти василіанських аніматорів м. Івано-Франківськ  [email protected].

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.osbm.in.ua.

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next