АКТУАЛЬНО

Василіанські аніматори видали практичний посібник для проведення християнських таборів

Середа, 14 листопада 2018, 15:50
Спільнота василіанських аніматорів Івано-Франківська у співпраці з Комісією у справах освіти і виховання УГКЦ та Івано-Франківською архиєпархією видали вже другий посібник для проведення християнських таборів. Книжка називається «Інструкція для щастя».

Автори запевняють, що завдяки цьому посібнику можна організовувати  християнські табори катехитичні заняття, цікаві забави для дітей і згуртовувати їх навколо Божої любові та істинного щастя.

У книжці подана програма табору на сім днів. Вона ґрунтується на десяти Божих Заповідях, які в цікавий спосіб поєднані з островами серця. Кожного дня, мандруючи табором, діти матимуть змогу відкривати нові острови у своїх серцях – Faith island, Family island, Kids island та ін. У цьому їм допоможуть цікаві катехизації з інтерактивними методами, сценки, ігри, пісні, банси, руханки, гуртки, естафети та квест. Поданий навіть запасний план Б, який можна буде використати, якщо на таборі зранку до вечора дощитиме.

У книжці також є дві цікавинки – електронні посилання з QR-кодами для того, щоб правильно навчитися танцювати той чи інший банс або співати ту чи іншу пісню; а також фліп-бук – гортаючи книжку ззаду наперед, можна побачити як змінюється малюнок на краю сторінки.

«Бог дарує щастя у багатьох речах, про які ми часом і не замислюємося. Тому, якщо ви працюєте з дітьми, то книжечка «Інструкція для щастя» обов'язково має бути у вас!» – запевняють автори нового видання.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://osbm.in.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next