АКТУАЛЬНО

«Вчіться для України», - владика Венедикт до семінаристів у Римі

Субота, 29 березня 2014, 17:00
27 березня владика Венедикт (Алексійчук), Єпископ-помічник Львівської архиєпархії, зустрівся із семінаристами Української папської колегії Святої Покрови. Архиєрей закликав майбутніх священиків сумлінно використовувати час для здобування знань, які в майбутньому вони повинні використати для добра українського народу.

Понад 10 студентів із Львівської архиєпархії навчаються в різних університетах та інститутах, вивчаючи богословські та гуманітарні дисципліни. Спілкуючись із семінаристами, владика Венедикт поцікавився їхнім навчанням та духовним життям, пригадавши: «Вашим найбільшим внеском у краще майбутнє України буде добра та якісна освіта, яку маєте можливість здобувати в різних папських університетах Рима».

Додамо, що владика Венедикт перебуває в Римі для участі в засіданнях загальних зборів товариства «Свята Софія», яке займається збереженням та популяризацією спадщини Патріарха Йосифа Сліпого.  

За повідомленням прес-служби товариства «Свята Софія»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next