АКТУАЛЬНО

Вчителі НВК «Школа-гімназія Шептицьких» ознайомилися з досвідом своїх словацьких колег у Братиславі

Понеділок, 18 листопада 2019, 09:41
Минулого тижня, з 4 до 8 листопада 2019 року, група вчителів НВК «Школа-гімназія Шептицьких» у супроводі провінційного настоятеля Згромадження салезіан в Україні о. Кароля Маніка побувала в Братиславі – столиці Словаччини.

Упродовж кількох днів педагоги мали змогу вивчати досвід навчально-виховної роботи однієї з найвідоміших словацьких шкіл – «Нарнії». Спілкування з адміністрацією та вчителями, відвідування уроків, ознайомлення зі специфікою виховної роботи цього закладу створили незабутнє враження в українських гостей. Словацькі педагоги щиро ділилися методикою своєї роботи, напрацюваннями щодо виховання.

«Звичайно, реалії освітньої системи Словаччини суттєво відрізняються від вимог українського Міністерства освіти, але елементи виховної системи, з якими ознайомилися вчителі під час візиту до «Нарнії», можуть бути запроваджені в нашому шкільництві, навіть попри навчальні розбіжності», –кажуть вчителі гімназії.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://sdbua.net


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next