АКТУАЛЬНО

Вчителям християнської етики Тернополя презентували євангелізаційний проєкт «Католицизм»

Четвер, 04 березня 2021, 10:54
2 березня у приміщенні Тернопільського НВК «Школа-колегіум імені Патріарха Йосифа Сліпого» відбулася зустріч вчителів Основ християнської етики міста Тернополя.

Педагогічному колективу було презентовано євангелізаційний проєкт «Католицизм», промоутером якого виступає сестра Климентія Луків зі згромадження сестер Йосафаток.

У ході зустрічі відбулася презентація книги «Католицизм: мандрівка до серця віри» відомого американського євангелізатора, єпископа Роберта Баррона. Захід відбувся з благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка, під проводом голови комісії освіти та виховання Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о. Івана Зозулі та за участю Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://www.tze.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next