АКТУАЛЬНО

Вчителі християнської етики Львівщини здійснили паломництво до Кохавино

Середа, 25 квітня 2018, 11:03
23 квітня 2018 року вчителі християнської етики Львівської митрополії взяли участь в Архиєрейській Божественній Літургії, яку очолив владика Володимир (Ґруца), Єпископ-помічник Львівської архиєпархії, у храмі монастиря отців редемптористів в селі Кохавино.

Опісля відбувався семінар на тему «Витоки української духовності». На цій зустрічі учителі мали змогу поспілкуватися із архиєреєм про стан викладання християнської етики в школах, спільно помолитися біля чудотворної ікони Богородиці у храмі Ангелів. Також учасники відвідали старовинну чудотворну ікону Богородиці в Жидачеві. Завершилася проща поблизу с. Новосілка (та с. Раковець) біля цілющого джерела.

Проща була присвячена 1030-літтю Хрещення Київської Русі. До організації заходу долучилися представники львівського навчально-методичного центру освіти, зокрема методист  Галина Мрачковська, та Комісії у справах освіти і виховання Львівської архиєпархії під головуванням с. Георгії Припутницької.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next