АКТУАЛЬНО

Вчителі катехизму Тернопільщини здійснити прощу до Ватикану

Четвер, 17 жовтня 2013, 11:26
Днями катехити Тернопільсько-Зборівської архиєпархії взяли участь у паломництві до Рима, де спільно зі Святішим Отцем Франциском молилися за розвиток катехититчної справи в архиєпархії, за всіх катехитів та нові покликання до катехитичного служіння.

Катехити Української Греко-Католицької Церкви мали спільну зустріч у соборі Святої Софії, збудованому Патріархом Йосифом Сліпим після його повернення із заслання в Сибіру. На зустрічі було обговорено звернення Папи до катехитів, яке він виголосив на науково-практичній конференція «Нова євангелізація і катехизація».

Владика Діонісій (Ляхович), Апостольський візитатор для українців-католиків в Італії та Іспанії, представив учасникам зібрання стан катехитичного служіння в УГКЦ. Він, зокрема, наголосив на важливості духовного життя катехита та підкреслив, що катехизація – це передусім служіння, яке робить доступним Слово Боже для кожної людини.

 

Прес-служба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next