АКТУАЛЬНО

«Великий піст – це час творити милосердя»: Владика Богдан (Дзюрах) разом з благодійниками відвідав підопічних дітей БФ «Карітас-Київ»

П'ятниця, 02 березня 2012, 20:29
«1 березня 2012 року, у перший тиждень Великого посту та перший день весни, Владика Богдан (Дзюрах), керівник Адміністрації Патріаршої курії, відвідав Благодійний фонд «Карітас-Київ», де провів час разом із підопічними дітьми організації та оглянув діяльність Фонду», – повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».
«1 березня 2012 року, у перший тиждень Великого посту та перший день весни, Владика Богдан (Дзюрах), керівник Адміністрації Патріаршої курії, відвідав Благодійний фонд «Карітас-Київ», де провів час разом із підопічними дітьми організації та оглянув діяльність Фонду», – повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ». Серед дітей БФ «Карітас-Київ», з якими єпископ був, розмовляв, а навіть взяв участь у гуртку майстер-класу з оздоблення великодніх кошичків, були діти вулиці, діти із кризових і малозабезпечених сімей. Згаданий майстер-клас, який відбуватиметься щотижня, організували гості-благодійники, які приїхали разом із Владикою Богданом, – відомий меценат, заслужений юрист України Володимир Бедриківський та його дружина Інна Бедриківська. Діти з захопленням сприйняли запрошення і взяли участь у першому уроці майстер-класу, що його провела пані Інна. За півтори години жвавої праці кілька перших великодніх кошиків були готові. «Даючи дітям майстер-класи з рукоділля, ми прагнемо залучити їх до прекрасного, а водночас – навчити їх ділитися добром і любов’ю з іншими. Діти будуть власними руками виготовляти сувеніри, які згодом зможуть подарувати своїм найближчим – батькам, матерям, бабусям, дідусям – або ж ровесникам, які перебувають в інших дитячих закладах та потребують уваги й родинного тепла», – розповіла благодійниця. «В їхніх очах я бачу світло та радість, вони цікаві, активно долучаються до запропонованої діяльності, незважаючи на життєві проблеми, які їх зачепили. Вони – діти Божі, котрі потребують нашої опіки та співчуття, яке дало б їм надію на майбутнє. Усі ми маємо проявляти милосердя до потребуючих, до чого і запрошую всіх людей доброї волі. Радію, що сьогодні міг бути з ними», – сказав Владика Богдан, підсумовуючи свій візит до Карітасу. Директор Карітасу о. Роман Сиротич щиро подякував Владиці Богдану та гостям за відвідини та постійну пам’ять і допомогу для потребуючих.  

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next