АКТУАЛЬНО

Великодні канікули дітей із Сходу в Галичині

Середа, 26 квітня 2017, 18:29
15 дітей із опікунами завітали до БФ «Карітас СДЄ УГКЦ» із Авдіївки на великодні канікули. Дітей гостинно прийняли місцеві сім’ї, де для них були створені комфортні умови для проживання впродовж трьох днів, а відтак вони мали можливість познайомитися з галицькими традиціями.

Цих 10 днів були насиченими на різні цікаві заходи: молитва, Літургія, різноманітні майстер – класи з писанкарства, іконопису, прогулянки та поїздки сусідними містами, участь у «Великій гаївці», Ляльковий театр, зоопарк «ЛІМПОПО», кінотеатр, театр імені Ю. Дрогобича, та багато іншого. Смачно та корисно юних гостей годували в християнському кафе «Витанія».

«Дякую за все, що для нас зробили. Було дуже гарної у мене багато веселих емоцій! Дуже дякую. Бажаю всього вам найкращого» Марія із Авдвївки.

«Я дуже вдячний вам за теплий прийом та смачну їжу» Гліб, 12 років.

Не можна було приховати дитячі та й дорослі емоції, коли наближався час від’їзду. Опікуни щиро дякували родинам, які їх приймали і натомість запрошували в гості. Усі залишились задоволеними від отриманих нових відчуттів і вражень.

 Щиро дякуємо всім, хто долучився до створення таких веселих канікул для діток зі Сходу.

Прес-служба БФ «Карітас СДЄ»

Уляна Яжик

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next