АКТУАЛЬНО

Великодні відвідини в'язнів на Франківщині

П'ятниця, 17 квітня 2015, 07:04
Пасхальні дійства з нагоди Великодніх свят 12 квітня відбулися в установах управління пенітенціарної служби області. У неділю Пасхи у виправних колоніях (Коломийська ВК-41, Галицька ВК-128, Долинський ВЦ-118 та Івано-Франківська УВП №12) побували священнослужителі УГКЦ: о. Йосафат, о. Роман Дзюбак та о. Арсеній Панчак.

На свято Воскресіння Христового в Івано-Франківському СІЗО відбулася святкова Служба Божа для ув'язнених, яку відслужив о. Арсен Панчак, помічник капелана та сотрудник храму Зіслання Святого Духа м. Івано-Франківська. Після Богослужіння відбулося благословення пасок, яєць та іншої великодньої їжі для в'язнів.

Вітаючи вірян зі світлим святом Великодня, священики побажали їм незламної віри у спасіння їхніх душ через щиру молитву та швидкого повернення до свої близьких та рідних.

Після Великодньої відправи святковий обід проходив урочисто та побожно.

Упродовж наступних пасхальних днів у кімнатах виховної роботи для засуджених було організовано перегляд телерепортажів з урочистих заходів, богослужінь, проведено години спілкування про історію виникнення свята, пасхальні звичаї і традиції українського народу у стародавні часи.

За матеріалами прес-служби ДПтС України у Івано-Франківській області.

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next