АКТУАЛЬНО

Великопісні реколекції для молоді провели у Вінниці

Четвер, 03 квітня 2014, 12:21
Від 28 до 30 березня 2014 року в парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ у Вінниці проводилися реколекції для молоді на тему: «Любов до Бога і ближнього».

Проповідником був отець Антон Борис, що опікується парафією у м. Козятин Вінницької області. Програма реколекцій була поділена на три частини: любов до Бога, любов до ближнього та молитва.

Перший день реколекцій проводився у монастирі отців Воплоченого Слова, де учасники змогли прослухати науку, темою якої була любов до Бога.

Другий реколекційний день був присвячений двом наступним частинам і проведений у монастирі сестер каносіянок. Програма цього дня була сформована таким чином, що між науками, котрі в процесі набули форми конференцій, в учасників був вільний час, протягом якого вони мали змогу читати Святе Письмо, духовну літературу чи отримати відповіді на свої запитання. Окрім обговорення запланованих тем, о. Антон розповів про суть гріха та головні гріхи, а о. Теодосій – про правила розпізнавання духів (із Духовних вправ святого Ігнатія з Лойоли).

Однією з особливостей цих реколекцій було те, що вони проходили у повній тиші. Вважаю, що у створенні цієї атмосфери велику роль відіграло місце проведення реколекцій – монастир, де завжди можна знайти тишу не лише ззовні, а й в середині. Закінчився другий день спільною Хресною дорогою та Службою Божою у парафіяльному храмі.

В останній реколекційний день переглядали фільм та його обговорювали.

«Я дякую Богові за можливість бути учасником реколекцій, тим більше що це мій перший досвід. Протягом цих днів я отримала відповіді на багато питань, які мене хвилювали», - поділилася враженнями Євгенія Синюта, учасниця реколекцій.

Прес-служба парафії Покрови Пресвятої Богородиці

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next