АКТУАЛЬНО

Великопісні реколекції на парафії святого апостола Андрія Первозванного м. Одеса

Вівторок, 13 березня 2018, 12:39
З 9 до 11 березня в парафії Святого апостола Андрія Первозванного м. Одеса відбулися великопісні реколекції. Науки провадив о. Іван Косарев, котрий здійснює служіння в м. Дніпро.

Учасники реколекцій роздумувати про Хрест Господній, адже на третій тиждень Великого посту, у неділю, виставляється для вшанування хресне знамення. Основним посланням цих наук було те, що Господня мудрість, особливо та, котра прихована в несенні особистого хреста, є для нас виховним процесом, в якому маємо досягти особистої святості.

Також під час реколекцій, а саме 10 березня, відбулося Соборування (Тайна Єлеопомазання), котру вділяли всім недужим парафіянам.

Під час цьогорічних реколекцій до Таїнства Покаяння приступило близько ста осіб різного віку. Завершальні науки о. Іван провів у неділю протягом чотирьох Літургій, на яких заохочував кожного, щоб несли свого життєвого хреста дивлячись на Христа: тоді тягар буде для нас легким, і це допоможе нам не ремствувати на свою долю.

Після реколекцій о. Руслан подякував о. Івану за практичні настанови і розважання, котрими ділився з вірними, і побажав, щоб Господь завжди кріпив Його у здоров´ї та в духовних силах для проголошення Доброї Новини.

Прес-служба Одеського екзархату


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next