АКТУАЛЬНО

Великою суспільною потребою нашого часу є «вістувати надію»

П'ятниця, 15 квітня 2016, 13:15
14 квітня 2016 року у конференц-залі Львівської духовної семінарії, що на вул. Хуторівка, 35, у рамках Медіа-курсу Інституту постійної формації духовенства Львівської архиєпархії УГКЦ відбулася чергова зустріч.

Доповідачем цього разу була Парасковія Дворянин, перший заступник голови Львівської обласної ради, одна із найвпливовіших жінок телевізійного простору Львівської області, викладач Львівського національний університету імені Івана Франка (кафедра теле- і радіомовлення) та Львівської політехніки (кафедра журналістики та засобів масової комунікації), багаторічна працівниця на ТРК «Люкс» та 24 каналу.

Відомий журналіст, а нині й політичний діяч, поділилася з учасниками досвідом роботи в медіа, як також особливостями журналістської роботи. Зосередилися також на впливі телебачення на суспільство в контексті церковних подій, на важливих порадах для священнослужителів щодо участі та можливих помилках на телебаченні, радіо тощо.

Парасковія Дворянин розповіла про стандарти та правила журналістики, які допомагають уникати непорозумінь і хибного сприйняття та розголосу. Серед іншого, особливим зауваженням доповідача було те, що сьогодні є велика суспільна потреба на «вісників надії», у медіа зокрема. І тут важливу роль слід відвести духовенству. «У цьому величезному медійному потоці негативу, який був особливо виразний у часи Майдану, відчуваємо потребу вселяти людям надію, нести її, виражати, пропагувати», - зазначила Парасковія Дворянин.

о. Олег Лука

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next