АКТУАЛЬНО

Вертеп УГКЦ на фестивалі в Одесі

Четвер, 21 січня 2016, 10:14
Вертеп молодіжної спільноти при парафії Святого Апостола Андрія Первозванного УГКЦ м. Одеса взяв участь у фестивалі під назвою "Від Різдва до Водохреща", котрий організував Одеський обласний центр української культури.

Напередодні, тільки-но молоді люди дізналися про можливість виступити на фестивалі коляди різних будинків культури області, одразу ж зв’язалися з організаторами та долучилися до заходу.  Близько двадцяти колективів із Одеської області брали участь у такому різдвяному дійстві.

Усі учасники вертепу були захоплені грою на великій сцені, було трохи моторошно, бо це для нас було вперше, - розповідає організатор вертепу о. Руслан Остафій. Але після численних оплесків та солодкого подарунку напруга зникла, особливо тоді, коли люди виявляли бажання сфотографуватися з персонажами нашого вертепу.

Дякуємо організаторам Фестивалю за можливість прославляти Христа колядками.

Прес-служба Молодіжної комісії
Одеського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next