АКТУАЛЬНО

«Веселі канікули з Богом» у Фастові

П'ятниця, 31 липня 2015, 14:36
Від 20 до 25 липня 2015 року в м. Фастів (Київська область), при парафії Святого Димитрія УГКЦ, відбулися «Веселі канікули з Богом» на тему «Дорогою добра та краси».

Парафіянка храму Діана Василенко повідомила: «Канікули проходили успішно та весело - діти разом з аніматорами танцювали, співали, грали в різноманітні ігри, вчилися нового та активно відпочивали. А найголовніше – молилися, а також отримали багато знань про Бога. Духовні науки протоієрея Віталія Марцинюка про плоди Святого Духа збагатили дітей та аніматорів і сприяли формуванню молодого покоління як цілісних особистостей, які в недалекому майбутньому стануть активними будівниками нашої країни».

Активну участь у проведенні дитячого табору взяли семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії, які є вихідцями місцевої парафії.

Парафіяни храму та всі учасники «Веселих канікул з Богом» висловили вдячність організаторам табору за чудово проведений час!

Прес-служба Київської архиєпархії

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next