АКТУАЛЬНО

«Веселі канікули з Богом» відбулись у греко-католицькій парафії Россбирна, що в Манітобі

Середа, 10 серпня 2016, 17:16
З 1 по 6 серпня 2016 р. відбувався табір «Веселі канікули з Богом» у мicтечку Россбирн, що в Манітобі (Канада). Під духовною опікою місцевого пароха о. Михайла та добродійки Ірини Хоміцьких.

Участь у таборі взяли 45 дітей із греко-католицьких, римо-католицьких і православних родин. Із дітьми працювали 12 волонтерів. Під час тижня діти не лише відпочивали та веселились, але й слухали уроки катехизації, готувались до Першого Святого Причастя, брали участь у Святих Літургіях, приступили до Святих Таїн Сповіді та Євхаристії.

Програма табору була насиченою, цікавою та повчальною. Кожний день розпочинався зі Святої Літургії і проповіді, опісля відбувалася ігри, танці, різноманітні банси. А відтак проходили уроки катехизації, дитячий крафт й обід. По обіді на дітей чекали різноманітні ігри в командах, де вони вчилися бути дружніми, справедливими та чесними.

Неабияк згуртував і здружив учасників табору обливний день та різноманітні фокуси, за допомогою яких діти намагалися зрозуміти скороминучість і сенс життя.

Кульмінаційним моментом була Свята Сповідь та Перше Святе Причастя для шести дітей, що припали на свято Преображення Господнього. Очистивши свої душі й одержавши духовні настанови, дітвора прийняла у своє серце Спасителя.

Від імені дітей висловлюємо щиру подяку Лицарям Колумба за спонсорування футболок, парафіяльній раді за організацію обідів, хот-догів і гамбургерів. А також людям доброї волі за надання апарата для виготовлення солодкої вати й усім жертводавцям, що зробили зустріч дітвори з Небесним Творцем більш реальною.

Повідомив о. Михайло Хоміцький

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next