АКТУАЛЬНО

«Ви ті, котрі формуєте майбутнє України», – Митрополит Володимир (Війтишин) до вчителів

Четвер, 11 січня 2018, 13:56
10 січня 2018 року в стінах Католицької школи-гімназії імені святого Василія Великого в Івано-Франківську відбулася зустріч Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського Володимира з дирекцією та вчителями.

Владика Володимир завітав до школи-гімназії, щоб привітати колектив із радісним святом, яке в цей час переживаємо, Різдвом Христовим, і побажав і надалі так сумлінно працювати, навчаючи та виховуючи молодих гімназистів. 

Опісля директор школи сестра Єремія Стеблина, ЧСВВ, у короткій презентації проілюструвала досягнення навчального закладу за останній навчальний семестр, головним з яких є перемога в конкурсі серед приватних навчальних закладів України.

У ході зустрічі також були обговорені інші питання, що стосуються повсякденного життя та функціонування Католицької школи-гімназії імені святого Василія Великого.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next