АКТУАЛЬНО

Вифлеємський вогонь миру від Гарнізонного храму попрямував в зону АТО

Понеділок, 25 грудня 2017, 11:29
У четвер, 21 грудня, о. Ігор Хомічак, капелан ЛА УГКЦ, благословив в зону АТО авто з гуманітарною допомогою для наших бійців, яку зібрали парафіяни та волонтери гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла.

Волонтери зі Львова повезли на Схід Вифлеємський вогонь миру, який має особливе значення, адже саме мирного неба над головою так довго чекають українці, а ця різдвяна традиція об’єднує всіх і кожного.

Пригадаємо, що передріздвяну традицію – розповсюджувати Вифлеємський вогонь миру – започатковано в Австрії, проте завдяки пластунам акція була запроваджена і в Україні. Щороку з рук в руки, від одного скаутського осередку до іншого, Вифлеємський вогонь долає безліч кордонів і потрапляє до всіх українців, хто чекає світло тепла, миру, злагоди і сподівання, яке мандрує із Заходу на Схід, єднаючи християн у переддень Різдва Христового.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next