АКТУАЛЬНО

Вихованки колегіуму для дівчат «Знамення» відвідали Відень

Четвер, 07 березня 2019, 11:23
З 28 лютого по 5 березня 2019 року з благословення Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василя Семенюка та за сприяння ректора Марійського духовного центру «Зарваниця» о. м. Володимира Фірмана вихованки і працівники колегіуму для дівчат «Знамення» відвідали Католицьку школу святого Франциска у м. Відень.

Вони оглянули навчальний заклад, ознайомитися із сучасними європейськими методами освіти, поспілкуватися зі своїми ровесниками, учнями католицької школи, та представили пісенне багатство України.

Супроводжували групу заступник начальника управління освіти і науки Тернопільської ОДА Анна Зварич та голова Комісії у справах освіти і виховання Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ о. Микола Медюх. Для гостей з України провели екскурсії історичними пам'ятками Відня та палацовим комплексом «Schönbrunn. Особливі враження у дівчат залишилися після відвідин української церкви Святої великомучениці Варвари та національного символу  Австрії – собору Святого Стефана.

Найбільш зворушливою була зустріч з сестрами ІІІ Ордену святого Франциска, що так гостинно щорічно приймають у себе колегіум «Знамення». Сестри своїм ставленням і поведінкою засвідчили, що любов, милосердя, порозуміння – це не високі слова, а норма щоденного життя. Після зустрічі п. Анна Зварич від імені митрополита Василя передала подячну грамоту с. Петронілі Герль – президенту католицьких шкіл Австрії, яка впродовж усього візиту опікувалася делегацією з України.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next