АКТУАЛЬНО

Вихованки колегіуму «Знамення» стали учасницями руху «Справжня любов чекає»

Вівторок, 22 травня 2018, 10:34
20 травня 2018 року в Марійськову духовному центрі «Зарваниця» вихованки колегіуму для дівчат «Знамення» стали членами молодіжно-мирянського руху «Справжня любов чекає». На цей час колегіантки є єдиними учасницями «Руху чистих сердець» у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії. До вступу у спільноту дівчат підготувала с. Тадея Нагорняк, ЧСВВ.

У церкві Пресвятої Євхаристії відбулася Божественна Літургія, під час якої одинадцять дівчат склали молитовну обіцянку дотримуватися чистоти помислів, намірів, почуттів і плекати християнські чесноти. Духівник колегіуму «Знамення» о. Зіновій Пахолок вручив їм обручки з надписом «Справжня любов чекає», що свідчать про належність до руху. Також кожна дівчина отримала білу троянду, як символ чистоти.

«Під час підготовки до вступу в Рух чистих сердець мене переслідували різні спокуси. Лякало те, що суспільство не сприйме мого вибору. Та я зрозуміла: коли вступлю до цього Руху, то Господь допоможе пройти всі перешкоди, захистить від життя, яким живе більшість молоді, та подарує мені людину, яка справді цінуватиме й любитиме мене. Кожен із учасників цього Руху повинен переконувати молодь, що можна жити без статевих стосунків до шлюбу і, навпаки, розвивати християнські цінності та практикувати життя з Богом!» – поділилася враженнями випускниця колегіуму Вацлава Юля.

 

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.zarvanytsya.org

ТЕГИ: Зарваниця
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next