АКТУАЛЬНО

Вихованці «Центру опіки сиріт» виграли VI Світовий кубок з футболу серед дітей під опікою

Понеділок, 30 липня 2018, 15:33
29 липня на стадіоні Легія у Варшаві українська футбольна команда Копа, якою опікується «Центр опіки сиріт» Львівської архиєпархії, виграв VI Світовий кубок з футболу серед дітей під опікою (Hope for Mundial).

Як розповідають очевидці, кожна гра була особливою і неповторною. Хлопці показали гарні навички та майстерність володіння м’ячем, і в більшості випадках гра велась біля воріт супротивників. «Воротар – неймовірний молодець: обороняв ворота та давав своїй команді влучні поради.  Група підтримки щоразу скандувала У-КРА-Ї-НА. Це словами не передати, це треба пережити».

З перевагою у п’ять м’ячів юні українські  футболісти перемогти команди з Франції, Португалії, Тайланду, Німеччини. З росіянами зіграли в нічию, а з  поляками – з рахунком  2:0. Команда Йорданії, не забивши у ворота лідерів турніру жодного м’яча, програла з рахунком 0:9.  Юні футболісти показали європейцям силу і міць України, і завдяки  їхнім зусиллям на стадіоні Варшави пролунав гімн України.

Працівники інформаційного порталу капеланського служіння Львівської архиєпархії привітали хлопців із перемогою, а «ЦОС» та отцю Роману Прокопцю щиро подякували за таких вмотивованих та яскравих вихованців. Велике щастя пишатися найкращими!

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next