АКТУАЛЬНО

VII Мальтійський приятельський бал для людей з обмеженими фізичними можливостями

П'ятниця, 15 листопада 2019, 14:05
14 листопада 2019 року в приміщені ресторану «Палац Ярослав» (Тисмениця, вул. Січових Стрільців) відбувся VII Мальтійський приятельський бал для людей з обмеженими фізичними можливостями. Організатор дійства - БО «Мальтійська служба допомоги».

Дійство урочисто відкрили майже півсотні пар під мелодію традиційного полонезу, яку виконував муніципальний естрадно-симфонічний оркестр під керівництвом художнього керівника Валерія Івановича Чикириса. Неймовірну атмосферу вечора доповнював талановитий ведучий Захар Кочерга. Елегантні дами у вишуканих вечірніх сукнях, кавалери у  костюмах при краватці чи метелику вальсували залою, надихаючи всіх своїми витонченими рухами, плавними балансе та щирими посмішками. За макіяж та зачіски для красунь-учасниць висловлюємо вдячність Тетяні Куртинюк та Галині Федьків. Особливістю цього балу є те, що учасники - молоді хлопці та дівчата на інвалідних візках. Саме їхні особливі, ніжні, справжні танці приковували увагу  глядачів. Адже найперше танцюють вони душею.

Організатори заходу підготували цікаву та захоплюючу  програму:  танець волонтерів та «Романтиків», класичні та сучасні інтерпретації бальної програми (вальс, мазурка, падеспан, віденський вальс), різноманітні майстер-класи і танцювальні ігри. Також неймовірні номери підготували запрошені гості – колектив «Надійка» під керівництвом хореографа Рудольфа Шваюка. Також всі гості захоплювалися музичними номерами підготовленими дуетом «ЮліТан», нашим «Мальтійським соловейком» Іваном Вациком та волонтеркою з Німеччини – Жасмін.

Кульмінацією вечора стало обрання короля та королеви балу – Сисака Ігоря та Оксани Кузнєцової. Переможці виконали свій тріумфальний танець та отримали безліч подарунків. Зокрема за квіти для переможців та учасників вдячні флористичному магазину «Фієста», ТОВ «Миколка» за солодкі подарунки всім учасникам, нашій волонтерці Ярині Шутак за подарунковий сертифікат на огляд стоматолога та прекрасним фотографам Роману Везучому та Наталі Пітей, які зберегли кожну мить на фото та подарували подарунковий сертифікат на фотосесію переможцям.  

Величезне спасибі адміністрації та всьому персоналу «Палац Ярослава», що незмінно декілька років поспіль підтримують наш бал і завжди проводять все на найвищому рівні! Дякуємо квітковій майстерні «Flores» за оформлення неймовірно ніжної квіткової фотозони. Окрема дяка всім журналістам та представникам ЗМІ, які завітали на наш цьогорічний бал та талановитому відеографу Олександру Новосядлу. Також велике спасибі дирекції торгового дому «Бойчак» за надані солодощі для фуршету та нашим незмінним транспортним партнерам «КП Електроавтотранс ІФ» та «Baidiuk Tour».

Таким неймовірним був вечір 14 листопада для всіх учасників VII Мальтійського приятельського балу для людей з обмеженими фізичними можливостями. Хоча й багато пересічних громадян ще й досі дивується танцям на візку, люди з обмеженими можливостями щоденно доводять, що насправді нічим не відрізняються від інших. Їхні можливості вражають, а сила духу викликає захоплення. Незважаючи на обмежені рухові можливості, вони намагаються жити повноцінним різностороннім життям. Щодня підтверджуючи свою волю до життя, вони здобувають освіту, працюють, створюють сім'ї, подорожують, беруть участь у прощах і таборах, сплавляються по Дністру, займаються спортом, зростають духовно і культурно... Вони вже вкотре демонструють, що танцювати так, щоб перехоплювало подих, можна навіть на інвалідних візках!

Мальтійська служба допомоги


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next