АКТУАЛЬНО

Виїзна амбулаторія Шпиталю Шептицького відвідала Прилбичі

П'ятниця, 12 квітня 2019, 14:19
9 квітня 2019 року в село Прилбичі завітала команда Шпиталю Шептицького в межах благодійної програми «Охорона здоров’я для соціально незахищених осіб Львівської області "Виїзна амбулаторія"».

У Прилбичах оглянули рекордну кількість пацієнтів – 223три особи,  з них 197 жінок і 27 чоловіків. За час огляду виявлено  174 патології (з них 54 діагностовано вперше) та 120 хронічних захворювань.

Отець Іван розповів про методи профілактики  різного виду залежностей, а п. Марта Рипихович навчила, як розрізняти грип та ГРВІ, про шляхи передачі і як запобігати цим захворюванням й ефективно лікувати. Психолог п. Божена Мартиненко провела дітям с. Прилбичі лекцію про емоції як основу психології.

Учасники команди лікарів вдячні за підтримку місцевому пароху о. Андрію, голові сільської ради п. Роману, директорові школи п. Михайлу та медикам сільської амбулаторії за люб’язно надані приміщення для роботи.

Повідомила Роксолана Вельгуш, керівник проекту
Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next