АКТУАЛЬНО

Виїзна амбулаторія Шпиталю Шептицького здійснила черговий виїзд

Понеділок, 18 березня 2019, 12:25
Працівники Шпиталю Шептицького провели черговий виїзд у рамках благодійної програми «Охорона здоров’я для соціально незахищених осіб Львівської області – «Виїзна амбулаторія», яка затверджена в програмі благодійної діяльності Шпиталю у 2019 році.

У четвер, 14 березня 2019 року, лікарі працювали в селі Вовків Пустомитівського району. Тринадцятеро найкращих спеціалістів своєї справи на благодійних засадах консультували, обстежували та навчали всіх охочих жителів громади.

Як виявили підсумки проведеної роботи, цей благодійний захід був справді необхідним для мешканців громади. У селі Вовків було обстежено сто дев’яносто сім  пацієнтів, із них 163 жінки і 34 чоловіки. При огляді виявлено 173 патології, із них 72 вперше виявлені патології та 101 хронічне захворювання. Також протягом дня було скеровано на стаціонарне лікування трьох пацієнтів в ургентному порядку.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next