АКТУАЛЬНО

Викладачі і працівники Екологічного коледжу у Львові роздумували про Таїнство Покаяння разом із владикою Володимиром (Ґруцою)

Четвер, 22 березня 2018, 14:39
Свої запитання та думки щодо сповіді в живій розмові із владикою Володимиром (Ґруцою), Єпископом-помічником Львівської aрхиєпархії, висловлювали викладачі та працівники Екологічного коледжу Львівського національного аграрного університету.

Така духовна зустріч відбулася 20 березня 2018 р. в конференц-залі навчального закладу. Розмовляли про те, як часто варто приступати до сповіді, як правильно розуміти це таїнство, висловлювали свої страхи і переживання, що може заважати покаянню, тощо.

Владика Володимир звернув увагу на той аспект, що Таїнство Покаяння є певним процесом лікування, терапією для нашої душі, заохотив усіх присутніх не боятися сповіді, але користати з неї завжди, коли гріх зранює душу.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next