АКТУАЛЬНО

Викладачі стрийського Центру передподружнього приготування пройшли другий етап вишколу

П'ятниця, 29 березня 2019, 12:26
26 березня 2019 року в Стрию відбувся другий етап вишколу викладачів Центру передподружнього приготування Єпархіального інституту душпастирства подружжя та сім’ї свв. Йоакима і Анни. Другий етап був присвячений дисциплінам «Бог і людина» та «Богослов’я подружжя».

Зустріч традиційно розпочалася із презентації лекцій, після яких відбулося обговорення та ділення досвідом.

Серед головних питань, які заторкнули учасники зустрічі були: який кінцевий результат очікується від наречених після прослухання зазначених лекцій і як досягнути цього результату за короткий час викладів. Підсумком зустрічі стало випрацювання оновленого плану викладів дисциплін «Бог і людина» та  «Богослов’я подружжя», який мав би сприяти заохоченню наречених до плекання здорового та живого християнського життя, як невід’ємної та найважливішої інвестиції у їхнє подружнє щастя.

Нагадаємо, що навчання проводиться з метою покращення якості викладів та підвищення кваліфікації викладачів у всіх дев’яти відділеннях Центру передподружнього приготування Єпархіального інституту душпастирства подружжя та сім’ї  свв. Йоакима і Анни.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://stryiugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next