АКТУАЛЬНО

«Випробування - це уроки, які посилає нам Господь», - митрофорний протоієрей Олекса Петрів

Четвер, 30 липня 2015, 18:22
«Різного роду випробування є для нашого формування, для нашого зросту. Це уроки, які посилає нам Господь. Так як вчитель дає найскладніше завдання – найкращому учневі, так ми є вибраними в різних ситуаціях», – сказав митрофорний протоієрей Олекса Петрів у програмі «Вічне» на телеканалі UA ПЕРШИЙ 29 липня 2015 року.

Отець Олекса розповів, що людина повинна гідно відповідати на ті виклики, які постають перед нею щодня, та шукати в них Божої волі: «Потрібно звернутися до Бога і попросити, щоб Він явно відкрив свою волю для кожного з нас. Яка вона є чи яка буде - відкриватиметься через наших ближніх, через наші думки, через книжки, які потрапляють нам у руки, через різні джерела. Одне, що потрібно, – мати відкрите серце і бажання співпрацювати з Божою волею задля примноження добра у світі».

За словами протоієрея, це потрібно, щоб ми сповнювалися тим, для чого ми прийшли у світ, – любов’ю, яку описати неможливо, але яка нам вкрай потрібна, від першого до останнього подиху нашого життя.

На завершення священнослужитель побажав глядачам сповнитися любов'ю та наповнитися чашею любові, що виливатиметься від нас і через нас на наших ближніх.

Зазначимо: у програмі “Вічне” телеканалу UA ПЕРШИЙ священнослужителі релігійних конфесій України розповідають, як шукати вихід і долати негаразди в різних непростих життєвих ситуаціях.

Прес-служба Київської архиєпархії

 

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next