АКТУАЛЬНО

Випускник Бучацького колегіуму ім. святого Йосафата здобув найвищий бал на ЗНО

Понеділок, 09 липня 2018, 11:36
Голова Тернопільської ОДА Степан Барна відзначив випускників шкіл, які одержали на ЗНО 200 балів. Серед них і випускник Бучацького колегіуму ім. святого Йосафата, що діє при монастирі отців василіан, Ярослав Нечесний.

Ярослав навчався в колегіумі з 2016 року у класі біолого-хімічного профілю, оскільки хімія –  його улюблений предмет. Саме з хімії він одержав найвищі 200 балів. І хоча такий результат був прогнозованим, однак приємно несподіваним. А ще хлопець здобув по 197 балів з української мови та літератури, біології.

Хлопець закінчив навчання в колегіумі із золотою медаллю. Своїми успіхами Ярослав насамперед завдячує Богові, а також усім вчителям, які впродовж шкільних років долучалися до його розвитку та вдосконалення. У майбутньому він мріє стати лікарем.

Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна привітав тернопільських «вундеркіндів» із високими результатами на ЗНО, вручив їм іменні годинники, преміював, побажав подальших успіхів у навчанні і здобутті вищої освіти та пообіцяв випускникам із результатами ЗНО 200 балів, які навчатимуться у Тернопільських вишах, додаткову стипендію в розмірі 1000 грн.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.osbm.in.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next