АКТУАЛЬНО

Випускникам Івано-Франківської духовної семінарії вручили дипломи

Понеділок, 24 травня 2021, 10:33
22 травня в Івано-Франківській духовній семінарії імені священномученика Йосафата відбулося вручення дипломів випускникам семінарії.

Святкове дійство розпочалося з Архиєрейської Божественної Літургії, яку очолив преосвященний єпископ Коломийський Василій Івасюк у співслужінні з отцями-настоятелями.

Єпископ звернувся  до семінаристів звернувся з євангельською проповіддю, у якій окреслив мету і завдання священника: «Набедреник є мечем, і ось ним ви маєте розбивати закам'янілі людські серця і вкладати в них слово Боже», – зазначив владика та склав подяку ректорові, духівникам і наставникам за добру духовну формацію майбутніх служителів Христової Церкви.

Після завершення Божественної Літургії ректор семінарії прот. Олексій Данилюк зачитав накази про вручення дипломів. 

Зі словами вдячності звернувся староста випускного VI курсу Василь Майка. Він від імені співбратів-випускників сердечно подякував усім, хто протягом цих шести років спричинився до їхнього вишколу.

ifds.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next