АКТУАЛЬНО

Випускники 2021 з інтернатних закладів області отримають "валізи в майбутнє"

П'ятниця, 25 червня 2021, 13:57
Мальтійська служба допомоги у рамках акції «Святий Миколай іде до сиріт» вже втретє організовує благодійний проєкт, який має на меті забезпечити випускників інтернатів речами першої необхідності в самостійному дорослому житті за межами інтернату.

Вперше проєкт був організований у 2018 для 18 випускників Печеніжинської школи-інтернат. З кожним роком до акції залучали нові школи-інтернати, тож у травні 2020 року 43 випускників Долинської, Печеніжинської, Рогатинської та Солотвинських спеціальних шкіл-інтернатів мали отримати свої валізи в майбутнє. Але пандемія та карантин змусили нас відтермінувати акцію. Тому на початку листопада разом з акцією «Святий Миколай іде до сиріт» ми розпочали й акцію «Валіза в майбутнє».  

Щоб долучитися до акції всі охочі могли принести нові товари з переліченого нижче списку або скласти грошову пожертву в офісі Мальтійської служби допомоги. За зібрані кошти Мальтійська служба допомоги підготувала для випускників "валізи в майбутнє". Така валіза містить у собі: постіль, ковдру, покривало, плед, рушники, спальний мішок, набір посуду, праску, чайник, фен, набір інструментів та предмети особистої гігієни - ті речі, якими ми користуємося щодня. Орієнтовна вартість однієї валізи 6500 грн.  Ці подарунки волонтери вручать випускникам 27 грудня. Урочисте вручення відбудеться о 12.30 у катехитичному центрі поряд із архикатедральним собором Воскресіння Христового.

Контактний телефон – 050 14 85 312 Анастасія Бойчук, референт із роботи з молоддю МСД.

Повідомив Роман Яручик


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next